If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, нека някой да пусне работещ, безплатен линк за сваляне на "Алфа 147 user manual" , щото тия цитираните в темата дотук за нищо не стават - нищо не работи вече
Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Колега, дай някаква сламка в Замундата, аз имам рег, пробвах кви ли не врътки в търсачката й, и все вика - Нямам нищо за АР 147 !!!
А ми е много важно, щото днес със сина грабнахме една за него от Мобилето, и познай как я гледаме - кат`теле в железница, да не говорим, че от дизел нищо не отбираме!
Помощ!!! - ще черпим!
P.s: то така или иначе трябва да почерпим за новата придобивка - синът е на седмото небе /пък аз на неговите години се радвах на велосипед с рамка/ - Еволюция, кво да прайш!!!
Колеги, след като закупих моята Алфа с ръководство на немски и видях че доста от вас имат подобен проблем, а и не се намери адекватно решение във форума намерих ръководството на английски език . Смятам, че е достатъчно разбираемо. Поздрави and may the force be with you !
Колеги, след като закупих моята Алфа с ръководство на немски и видях че доста от вас имат подобен проблем, а и не се намери адекватно решение във форума намерих ръководството на английски език . Смятам, че е достатъчно разбираемо. Поздрави and may the force be with you !
Не мога да го сваля този прикачен файл ... нищо ни ми отваря
Comment